Технокон ООД
Транспортните ленти и ремъци

За нас

 

Фирма "Технокон"ООД е наследник на многогодишен опит в областа на ремъците и транспортни ленти за леката и тежка промишленост.

 

Началото е дадено през 1997г. със създаване на фирма "Римтех"ООД - дистрибутор за България на фирмата "Leder Beltech" - Швейцария за плоски и тангенциални ремъци с марката Rapplon, а в последствие и на "Verseidag Beltech" - Германия за транспортни ленти от PVC,PU,Elastomer,Силикон,Тефлон,Гума и други.

 

Новото хилядолетие беше белязано от сливания и реформи,както в семейството на Ammeraal така и в България, за да бъде достигнат сегашния формат.

 

Понастоящем, ние сме официални представители на фирмите "Ammeraal Beltech " -"Uni Chain" ,"Vota Belting" - Израел и "Megadyne" - Италия, лидери в производството на транспортни ленти,пластинчати ленти,зъбни и трансмисионни ремъци,ремъчни шайби и покрития.


Още наши партньори са фирмите "Mitsuboshi" - Япония, "Astin" - Италия, "Mapelli" - Италия, "Flexco" - Германия,"Nitta" - Япония, "TREX" - Холандия ,"Transnorm" - Германия и др. - производители на полиуретанови,каучукови,метални,силиконови и тефлонови изделия за промишлеността.


С цел повишаване качеството и обслужването на своите клиенти фирмата ни инвестира в изграждането на модерна сервизна и складово - търговска база и работа според изискванията на ISO 9001, както и откриване на нови представителства и магазини в други градове на на страната.

 

Всички наши доставчици и над 80% от нашите клиенти и партньори са сертифицирани по ISO 9001 :2008.